Aankoopmakelaar

Vrijwel niemand loopt zo maar tegen zijn droomhuis aan. Het is namelijk helemaal niet eenvoudig om zo maar uit het niets te bepalen hoe dat er dan uitziet. En zelfs als je weet wat je wil is dat niet een, twee, drie gevonden. Daar kun je best wat hulp bij gebruiken. Zonder kennis en ervaring van de huidige woningmarkt kun je tegen een groot aantal zaken aanlopen.

Wij geloven dat we ons werk als makelaar past goed kunnen doen, het inzetten van onze kennis en ervaring, als we jou kennen. Hoe komen we er anders achter of de huizen die wij voor jou in gedachte hebben werkelijk bij je passen. Daarom kun je er bij van Scherpenzeel Makelaars op rekenen dat jij en je woonwensen alle aandacht krijgen die ze verdienen. Samen gaan we op zoek naar dat ene perfecte huis, dat bij jou en je wensen past.


Wat kun je verwachten van het aankoopproces bij Van Scherpenzeel?

  • Kennismaking: We maken graag kennis met je. We willen van je weten waar je op hoopt en wat je nu echt belangrijk vindt aan een nieuw huis.

  • Geschikte woning zoeken: Op basis van je wensen en eisen – en je budget – gaan wij in ons netwerk op zoek. We spreken onze kennis van de omgeving aan om dat ene perfecte huis te vinden dat jij zoekt.

  • Bezichtigingen: Wij regelen de bezichtiging voor je en begeleiden je, zodat wij je vanuit onze ervaring kunnen laten zien wat je anders gemakkelijk over het hoofd zou zien.

  • Serieuze belangstelling: Na een bezichtiging en een nachtje slapen of twee, kom je soms zomaar ineens tot het besef: ik ben verliefd geworden op dat huis.

  • Onderzoek verrichten: Voordat we gaan we onderhandelen doen we eerst nog uitgebreid onderzoek om te achterhalen hoe het nu precies zit met je droomhuis. Zijn er geen addertjes onder het gras waardoor je droom een nachtmerrie zou kunnen worden?

  • Onderhandelen: Als alles in orde is gaan we onderhandelen. Doel is altijd: Zorgen dat jij de woning krijgt die je wil, voor een passende prijs.

  • Ondertekenen koopovereenkomst: Op het moment dat we er uit zijn met de verkopende partij tekenen we de koopovereenkomst. We leggen alvast de afspraken voor de definitieve koop vast.

  • Financiering regelen: De volgende stap is het rondmaken van de financiering van de woning. 

  • Eindinspectie: Voordat we de koop definitief afronden voeren we nog een laatste inspectie uit. We willen zeker weten dat je waar voor je geld krijgt.

  • Notaris: Wij vergezellen je van begin tot eind, dus ook de definitieve koop ronden we samen af bij de notaris.

  ‘Als mensen eenmaal verliefd zijn, is het lastig om ze met beide benen op de grond te houden. Het geeft mij als makelaar een kick om realistisch en kalm te blijven, om ervoor te zorgen dat de mensen vanuit enthousiasme niet veel meer betalen dan nodig. Zo kom je uit bij dat ene perfect huis voor de scherpste prijs.’

   Bekijk onze aangekochte panden

   Een huis kopen

   Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

   Jouw woning verkopen

   Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

   Woning laten taxeren

   Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

   Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht,
   Maarssen en Loenen aan de Vecht

   VAN SCHERPENZEEL MAKELAARS IN UTRECHT, MAARSSEN EN LOENEN AAN DE VECHT IS ER VOOR JOU!
   Ben je op zoek naar een woning, wil je jouw woning verkopen of wil je jouw woning laten taxeren? Bij Van Scherpenzeel helpen wij je graag. Neem gerust contact met ons op.

   Onze (9) gemotiveerde medewerkers zijn jou iedere dag van dienst. Onze makelaars kennen de Utrechtse woningmarkt als geen ander!

   Centraal gelegen in Utrecht kun je bij ons terecht voor advies, vragen of een persoonlijke kennismaking. Je vindt ons kantoor op de Vleutenseweg 273. Ons kantoor in Maarssen kun je vinden op de Safariweg 68 en ons kantoor in Loenen aan de Vecht op de Brugstraat 1.

   Van Scherpenzeel Makelaars