Taxatie Maarssen

Voor een taxatie in Maarssen ben je bij ons aan het goede adres. Een van onze gecertificeerde taxateurs beoordeelt je woning en levert vervolgens in rap tempo een rapport af. Daarbij zetten wij onze jarenlange ervaring in en kunnen wij garanderen dat wij zorgvuldig te werk gaan. 

Een taxatierapport is een belangrijk document, dat van grote invloed kan zijn op de manier waarop je verschillende financiële beslissingen afhandelt. Het is dus van belang dat een taxatie snel en uiterst zorgvuldig wordt uitgevoerd. Wij staan er voor dat het waardeoordeel dat wij aan een pand hangen realistisch en objectief is.

Onze gecertificeerde taxateurs houden rekening met de volgende belangrijke aspecten:

  • De locatie waar het pand staat
  • De inhoud en oppervlakte van het pand
  • De onderhoudsstaat, eventuele verbouwingen en gebreken.

  Een woning laten taxeren door Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht en Maarssen

  Om de objectiviteit en overzichtelijkheid van onze rapporten te garanderen zijn we aangesloten bij:

   – NRVT: Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
   – NWWI: Nederlands Woning Waarde Instituut

   Al onze rapporten worden bij het NWWI gecontroleerd en gevalideerd. Ze beoordelen of het proces op de juiste wijze verlopen is. Een validatie van het NWWI is een garantie die zo stevig staat dat alle grote financiële instellingen in Nederland en de overheid deze als geldig accepteren.

   Als wij bij de aankopende of verkopende horen, zijn wij vanzelfsprekend niet de taxateur van dienst. Wij staan voor een transparant en eerlijk proces, we willen elke schijn van belangenverstrengeling voorkomen (en bovendien mag het niet van de wet).


     Heb je snel een taxatierapport nodig?

     Heb jij een taxatierapport nodig? Schakel vandaag nog een van onze taxateurs in!

     Van Scherpenzeel Makelaars