Wil jij jouw huis verkopen?

Diensten

Wij zijn je graag van dienst bij de aankoop, verkoop of taxatie van jouw
woning. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen

Een huis kopen

Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het zaak om overal rekening mee te houden. Van bezichtiging tot onderhandeling en van ondertekening tot overdracht. Waarschijnlijk is dit de belangrijkste aankoop van jouw leven! Met Van Scherpenzeel Makelaars weet je zeker dat je slaagt.

Een woning laten taxeren

Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. Of je nu een taxatierapport nodig hebt voor het oversluiten van jouw hypotheek, de verdeling van een huwelijkse gemeenschap of om de waarde te bepalen ten behoeve van een nalatenschap. Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning.

Jouw woning verkopen

Bij het te koop zetten van jouw woning komen een groot aantal zaken kijken. Heb je rekening gehouden met de presentatie, communicatie naar de markt en de bezichtigingen? Het is zaak om je altijd goed te laten adviseren. Dankzij ons advies nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. Voor je het weet, is jouw woning verkocht!

Van Scherpenzeel Makelaars