Aankoopmakelaar Loenen aan de Vecht

Stel nou eens: je hebt je perfecte huis gevonden in Loenen aan de Vecht , je ziet jezelf al zitten in de tuin of de pas geverfde kinderkamer en dan wordt de droom ineens ruw verstoord omdat een concurrent het huis voor je neus heeft weggekaapt. Zonder advies op maat weet je niet wat je te wachten staat. Zonder begeleiding van een ervaren aankoopmakelaar is het mogelijk dat je een huis koopt met gebreken of simpelweg teveel betaalt.

Het is als je een huis gaat kopen van belang dat je iemand naast je hebt staan die genoeg ervaring heeft om ‘achter de muren’ te kijken. Zo kunnen we samen (grote) teleurstellingen voorkomen en ervoor zorgen dat jij je optimaal thuis voelt in je nieuwe woning. Bij van Scherpenzeel Makelaars zetten we onze ervaring en kennis met liefde in om jou dat thuisgevoel te bezorgen.

Als je voor ons kiest als aankoopmakelaar, kun je het volgende van ons verwachten: 

  Stap 1: Het gaat om jouw wensen en dromen, daarom maken we graag kennis met je!

  Stap 2: We duiken de markt in en spreken ons netwerk aan, om jouw droomhuis op te sporen.

  Stap 3: We organiseren bezichtigingen, waarbij we je begeleiden zodat je niets mist.

  Stap 4: Als jij een van de huizen die we bekeken hebben in je hart hebt gesloten, gaan we serieuze belangstelling tonen.

  Stap 5: Wij voeren een uitgebreid onderzoek uit naar de woning, om eventuele gebreken aan het licht te brengen.

  Stap 6: In de onderhandelingen houden wij je met beide benen op de grond, zodat je niet teveel betaalt.

  Stap 7: Als we de juiste prijs hebben gevonden, tekenen we de voorlopige overeenkomst.

  Stap 8: Voor de definitieve overeenkomst is het noodzakelijk om de financiering op orde te krijgen.

  Stap 9:  We lopen samen nog eens door het huis, voor een eindinspectie. We willen zeker zijn van onze zaak.

  Stap 10: We zetten de handtekeningen bij de notaris, en jij ontvangt de sleutel.

  In zee gaan met een aankoopmakelaar levert je voordelen op:

   • Een forse tijdsbesparing: niet alleen omdat wij je veel werk uit handen nemen, maar ook omdat je met een aankoopmakelaar sneller je droomhuis vindt.
   • De zekerheid van de juiste prijs, omdat wij met liefde onze ervaring inzetten om daar voor te zorgen.
   • Een ervaren aankoopmakelaar behoedt je voor (verborgen) gebreken, die grote financiële gevolgen kunnen hebben als je ze pas na de koop tegenkomt.

   Wil je onze hulp inschakelen om je droomhuis in Loenen aan de Vecht te bemachtigen? Neem vandaag nog contact met ons op!

    Bekijk onze aangekochte panden

    Een huis kopen

    Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

    Jouw woning verkopen

    Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

    Woning laten taxeren

    Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

    Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht,
    Maarssen en Loenen aan de Vecht

    VAN SCHERPENZEEL MAKELAARS IN UTRECHT, MAARSSEN EN LOENEN AAN DE VECHT IS ER VOOR JOU!
    Ben je op zoek naar een woning, wil je jouw woning verkopen of wil je jouw woning laten taxeren? Bij Van Scherpenzeel helpen wij je graag. Neem gerust contact met ons op.

    Onze (9) gemotiveerde medewerkers zijn jou iedere dag van dienst. Onze makelaars kennen de Utrechtse woningmarkt als geen ander!

    Centraal gelegen in Utrecht kun je bij ons terecht voor advies, vragen of een persoonlijke kennismaking. Je vindt ons kantoor op de Vleutenseweg 273. Ons kantoor in Maarssen kun je vinden op de Safariweg 68 en ons kantoor in Loenen aan de Vecht op de Brugstraat 1.

    Van Scherpenzeel Makelaars