Makelaar Breukelen

Ben je op zoek naar een makelaar die je helpt bij het vinden van jouw droomhuis in Breukelen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Je woont er prachtig aan het water in een van de oude panden die het dorp rijk is. Breukelen is een van de grotere dorpen aan de rivier de Vecht en beschikt over alle voorzieningen die je nodig hebt. Voeg daar aan toe dat Breukelen onder de rook van zowel Utrecht als Amsterdam ligt en je hebt de ideale woonlocatie.

Een makelaar nabij Breukelen met hart voor de zaak

Een huis koop je niet zomaar, het verandert namelijk je hele leven. Deze beslissing neem je niet lichtvaardig en het liefst met iemand naast je die weet waar hij of zij het over heeft. Onze makelaars hebben ervaring, hart voor de zaak en zijn NVM-gecertificeerd. Je weet dus zeker dat wij als makelaar goed op de hoogte zijn van ons vakgebied en de huizenmarkt in Breukelen of elders nabij Maarssen en omstreken.

Een uitgebreid netwerk

Van Scherpenzeel Makelaars is ook een waardevolle partner als je op zoek bent naar een makelaar die je helpt bij het verkopen van jouw woning in of nabij Breukelen. We weten hoe de hazen lopen in de regio. Wij zetten ons uitgebreide netwerk in om jou aan een koper te koppelen die een goede prijs betaalt voor het pand. Maak je geen zorgen over het proces, wij ondersteunen je van begin tot eind.

Wij helpen je van bezichtiging tot verkoop

Wij regelen de bezichtigingen en onderhandelen met een potentiële koper over de juiste prijs en halen hierbij het onderste uit de kan. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat jij gevrijwaard blijft van juridische misstappen: wij stellen al het belangrijke papierwerk op, zoals de koopovereenkomst en het definitieve contract. Vanaf het moment dat je bij ons binnenwandelt, hebben wij aandacht voor je en blijven we je ondersteunen tot je de sleutel hebt overgedragen bij de notaris.

Een huis kopen

Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

Jouw woning verkopen

Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

Woning laten taxeren

Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

Kom bij ons langs

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek over je volgende stap op de woningmarkt? Neem gerust vandaag nog contact met ons op of kom langs bij een van onze kantoren, bijvoorbeeld in Utrecht. Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening.

Van Scherpenzeel Makelaars