Makelaar Breukelen

Op zoek naar je droomhuis in Breukelen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen!  Je woont er prachtig aan het water in een van de oude panden die het dorp rijk is. Breukelen is een van de grotere dorpen aan de rivier de Vecht en beschikt over de voorzieningen die je in de buurt wil hebben. Daar kun je nog eens aan toevoegen dat Breukelen onder de rook van zowel Amsterdam als Utrecht ligt.

Hart voor de zaak

Een huis kopen is een beslissing die je niet zomaar neemt, het verandert je hele leven. Zo’n beslissing neem je niet lichtvaardig en het liefst met iemand naast je die weet waar hij of zij het over heeft. Al onze makelaars hebben ervaring, hart voor de zaak en zijn ook nog eens NVM-gecertificeerd. Je kunt er dus vanuit gaan dat wij op de hoogte zijn van alle ins en outs van onze vakgebied en de huizenmarkt in Breukelen en omstreken.

Een uitgebreid netwerk

Ook als je op zoek bent naar een makelaar die je kan helpen bij het verkopen van je woning is van Scherpenzeel Makelaars een waardevolle partner. We weten hoe de hazen lopen in de regio en zetten ons uitgebreide netwerk in om jou snel aan een koper te koppelen, die een goede prijs betaalt voor het pand. Maak je over het proces maar geen zorgen, wij staan van begin tot eind naast je.

Van begin tot eind

Zo regelen wij de bezichtigingen, onderhandelen met een potentiële koper over de juiste prijs (en halen het onderste uit de kan). Ook zorgen wij ervoor dat jij gevrijwaard blijft van juridische misstappen: wij stellen al het belangrijke papierwerk op, zoals de koopovereenkomst en het definitieve contract. Wij hebben vanaf het moment dat je bij ons binnenwandelt aandacht voor je en blijven bij je tot je de sleutel hebt overgedragen bij de notaris.

Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek over je volgende stap op de woningmarkt? Neem gerust vandaag nog contact met ons op of kom langs bij een van onze kantoren, bijvoorbeeld in Loenen aan de Vecht.

Een huis kopen

Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

Jouw woning verkopen

Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

Woning laten taxeren

Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht,
Maarssen en Loenen aan de Vecht

VAN SCHERPENZEEL MAKELAARS IN UTRECHT, MAARSSEN EN LOENEN AAN DE VECHT IS ER VOOR JOU!
Ben je op zoek naar een woning, wil je jouw woning verkopen of wil je jouw woning laten taxeren? Bij Van Scherpenzeel helpen wij je graag. Neem gerust contact met ons op.

Onze (9) gemotiveerde medewerkers zijn jou iedere dag van dienst. Onze makelaars kennen de Utrechtse woningmarkt als geen ander!

Centraal gelegen in Utrecht kun je bij ons terecht voor advies, vragen of een persoonlijke kennismaking. Je vindt ons kantoor op de Vleutenseweg 273. Ons kantoor in Maarssen kun je vinden op de Safariweg 68 en ons kantoor in Loenen aan de Vecht op de Brugstraat 1.

Van Scherpenzeel Makelaars