Verkoopmakelaar Loenen aan de Vecht

Van Scherpenzeel Makelaars is al sinds 1965 een gevestigd makelaarskantoor in de regio Utrecht, met kantoren in Utrecht, Maarssen en Loenen aan de Vecht. Je mag dus gerust zeggen dat wij goed bekend zijn met de omgeving én de huizenmarkt. Als je op zoek bent naar een verkoopmakelaar zetten wij die kennis in om ervoor te zorgen dat jij een realistische prijs overhoudt aan je woning.

Wij staan ingeschreven bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen). Makelaar is in Nederland een vrij beroep (iedereen mag zich makelaar noemen). Bij een NVM-makelaar heb je de garantie van een goed opgeleide specialist met uitvoerige kennis van zowel de markt als het vakgebied.

We doorlopen als jij voor ons kiest als verkoopmakelaar in grote lijnen het volgende traject:

  Stap 1: We voeren een gesprek waarbij we jou graag persoonlijk leren kennen en lopen samen door het huis dat jij wil verkopen.

  Stap 2: Als we het huis eens goed bekeken hebben, bepalen we onze vraagprijs en houden daarbij rekening met de huizenmarkt van dat moment.

  Stap 3: We schieten professionele foto’s, nemen met een speciale camera 360⁰ foto’s en we maken een driedimensionale plattegrond. Met al het materiaal maken we een (digitale) portfolio.

  Stap 4: De woning gaat vervolgens actief in de verkoop. Natuurlijk zetten we je huis op het internet en waar mogelijk spreken we ons netwerk aan.

  Stap 5: Voor de mensen die interesse hebben organiseren wij de bezichtigingen.

  Stap 6: Wij onderhandelen met de potentiële kopers die voortvloeien uit de bezichtigingen.

  Stap 7: Als er een mooie prijs is onderhandeld zorgen wij ervoor dat de voorlopige koopovereenkomst ondertekend wordt.

  Stap 8: Nadat de papieren getekend zijn, doorlopen we samen nog eenmaal het huis voor de eindinspectie.

  Stap 9: Wij maken het contract op, treffen jou bij de notaris en maken daar de verkoop definitief.

  De voordelen van een verkoopmakelaar op een rijtje:

   • Je bespaart tijd. Ten eerste regelen wij een hoop voor je, maar het is ook zo dat je woning met een verkoopmakelaar sneller verkoopt.
   • Je maakt geen fouten. Wij kennen het klappen van de zweep en behoeden jou voor bijvoorbeeld juridische fouten in het papierwerk.
   • Begeleiding van A tot Z. Wij staan van begin tot eind naast je.
   • Je krijgt de juiste prijs. Wij hebben kennis van de markt én de buurt.

   Wil je je woning in Loenen aan de Vecht verkopen? Van Scherpenzeel Makelaars staat je daar graag in bij! Neem contact met ons op als je meer wilt weten.

    Wij staan ingeschreven bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen). Makelaar is in Nederland een vrij beroep (iedereen mag zich makelaar noemen). Bij een NVM-makelaar heb je de garantie van een goed opgeleide specialist met uitvoerige kennis van zowel de markt als het vakgebied.

    ‘Ik werk al vele jaren als makelaar, alles wat je tegen kunt komen heb ik al een keer gezien. En toch… een laatste keer met een gezin door hun oude huis lopen, herinneringen ophalen, de voelbare emotie – dat blijft je raken. Juist daarom ben je makelaar, om mensen daarbij te begeleiden. Een goede prijs, dat is mooi – normaal zelfs, maar dat afscheid, dat is onbetaalbaar.’ Paul Baas – Makelaar.

    Heb je een makelaar nodig die je ondersteunt bij het verkopen van je huis? Neem vandaag nog contact met ons op!

     Paul Baas

     Een huis kopen

     Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

     Jouw woning verkopen

     Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

     Woning laten taxeren

     Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

     Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht,
     Maarssen en Loenen aan de Vecht

     VAN SCHERPENZEEL MAKELAARS IN UTRECHT, MAARSSEN EN LOENEN AAN DE VECHT IS ER VOOR JOU!
     Ben je op zoek naar een woning, wil je jouw woning verkopen of wil je jouw woning laten taxeren? Bij Van Scherpenzeel helpen wij je graag. Neem gerust contact met ons op.

     Onze (9) gemotiveerde medewerkers zijn jou iedere dag van dienst. Onze makelaars kennen de Utrechtse woningmarkt als geen ander!

     Centraal gelegen in Utrecht kun je bij ons terecht voor advies, vragen of een persoonlijke kennismaking. Je vindt ons kantoor op de Vleutenseweg 273. Ons kantoor in Maarssen kun je vinden op de Safariweg 68 en ons kantoor in Loenen aan de Vecht op de Brugstraat 1.

     Van Scherpenzeel Makelaars