Makelaar Nigtevecht

In prachtige dorpjes langs de Vecht als Nigtevecht waar het lijkt alsof de wijzers van de klok niet hebben bewogen. Als je geïnteresseerd bent in wonen in de Vechtstreek en behoefte hebt aan een persoonlijke gesprek om de mogelijkheden eens te bespreken zijn we er voor jou. Vanuit onze filosofie geloven wij dat elk persoon en elke situatie anders is. Je kunt er bij ons vanuit gaan dat aandacht voor jou en je wensen het beginpunt is van onze samenwerking.

Thuis voelen

Van Scherpenzeel Makelaars is een kantoor dat reeds in 1965 is opgericht, in Utrecht. Later hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid naar Maarssen en we zijn nu al een aantal jaar werkzaam in de Vechtstreek – vanuit onze kantoor in Loenen aan de Vecht. Je kunt gerust zeggen dat wij ons thuis voelen in deze regio. Wij willen er graag voor zorgen dat jij je hier ook thuis kunt voelen.

Een perfect huis

Samen gaan we op zoek naar dat ene perfecte huis, dat bij je past. Wij staan met beide voeten stevig op de grond in het aankoopproces, zodat jullie lekker weg kunnen dromen. Als je voor ons kiest als aankoopmakelaar staan we gedurende het hele proces naast je. We begeleiden je en behoeden je voor fouten. Geef ons het vertrouwen geeft en wij richten onze aandacht volledig op de onderhandelingen en een goede prijs, dan kunnen jullie alvast fantaseren over de inrichting.

Ook voor verkoop

Je kunt ook bij ons terecht als je een woning te koop aan wil bieden in de Vechtstreek. Onze NVM-gecertificeerde makelaars zetten hun kennis en ervaring met liefde in om jou van dienst te zijn. Onze missie is pas geslaagd als het proces soepel is verlopen en jij tevreden bent met de prijs die je voor je woning hebt ontvangen. Buiten onze ervaring zetten we ook de laatste technologische snufjes in om een digitaal verkoop portfolio samen te stellen: professionele foto’s, waaronder 360⁰ foto’s en een driedimensionale plattegrond. 

 

Ben je op zoek naar iemand met ervaring en expertise met je wie kunt sparren voordat je een beslissing neemt die je hele leven verandert? Neem vandaag contact op met Van Scherpenzeel Makelaars of kom gerust langs op een van onze kantoren.

 

Een huis kopen

Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

Jouw woning verkopen

Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

Woning laten taxeren

Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht,
Maarssen en Loenen aan de Vecht

VAN SCHERPENZEEL MAKELAARS IN UTRECHT, MAARSSEN EN LOENEN AAN DE VECHT IS ER VOOR JOU!
Ben je op zoek naar een woning, wil je jouw woning verkopen of wil je jouw woning laten taxeren? Bij Van Scherpenzeel helpen wij je graag. Neem gerust contact met ons op.

Onze (9) gemotiveerde medewerkers zijn jou iedere dag van dienst. Onze makelaars kennen de Utrechtse woningmarkt als geen ander!

Centraal gelegen in Utrecht kun je bij ons terecht voor advies, vragen of een persoonlijke kennismaking. Je vindt ons kantoor op de Vleutenseweg 273. Ons kantoor in Maarssen kun je vinden op de Safariweg 68 en ons kantoor in Loenen aan de Vecht op de Brugstraat 1.

Van Scherpenzeel Makelaars