Verkoopmakelaar Maarssen

Overweeg je om je huis te verkopen in Maarssen, maar weet je niet precies welke stappen je daarin moet ondernemen? Of ben je bang dat je niet kunt beoordelen wat een goede vraagprijs voor je woning is? Een makelaar kan je helpen met dit soort vragen en je bovendien behoeden voor fouten die er bij zo’n omvattend proces gemakkelijk in sluipen.

Wij als Makelaars van Van Scherpenzeel kennen de markt in Maarssen als de binnenkant van onze broekzak. We hebben er nu al meer dan 50 jaar ervaring met de huizenmarkt. Als je voor ons kiest als jouw verkoopmakelaar kun je rekenen op een persoonlijke benadering. Wij staan voor je klaar en zijn geïnteresseerd in jouw situatie.

Als je een verkooptraject aangaat met de begeleiding van een van onze gecertificeerde makelaars kun je grofweg rekenen op het volgende stappenplan:

  Stap 1: Een persoonlijk gesprek ter kennismaking en we bekijken samen het huis.

  Stap 2: We bepalen de vraagprijs aan de hand van de situatie op de huizenmarkt.

  Stap 3: We maken een portfolio bestaande uit professionele foto’s (ook 360⁰ foto’s) en een 3d- plattegrond.

  Stap 4: We plaatsen de woning actief in de verkoop, op internet en in ons netwerk.

  Stap 5: Als we een aantal geïnteresseerden hebben gevonden organiseren wij de bezichtigingen.

  Stap 6: De onderhandeling met potentiële kopers. Die voeren wij voor je, zodat jij de beste prijs ontvangt.

  Stap 7: We ondertekenen samen de (voorlopige) koopovereenkomst, die wij voor jou hebben opgesteld.

  Stap 8: Als alles op orde is en de papieren getekend, doen wij samen met jou de eindinspectie.

  Stap 9: Wij stellen het contract op en gaan samen met jou naar de notaris om de verkoop definitief te maken.

  De voordelen van een verkoopmakelaar op een rijtje:

   • Tijdsbesparing. Wij organiseren het verkoopproces, daarbij verkoopt een woning sneller als je een verkoopmakelaar inschakelt.
   • Wij regelen het papierwerk. Zo sluipen er geen juridische fouten in, die jezelf makkelijk over het hoofd zou zien.
   • Jij staat van begin tot eind in de aandacht. Gedurende het hele proces staan wij je bij.
   • Je ontvangt de juiste prijs voor je woning, omdat wij de markt én de regio goed kennen.

   Kunnen wij jou helpen met het verkopen van je huis in Maarssen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

    Wij staan ingeschreven bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen). Makelaar is in Nederland een vrij beroep (iedereen mag zich makelaar noemen). Bij een NVM-makelaar heb je de garantie van een goed opgeleide specialist met uitvoerige kennis van zowel de markt als het vakgebied.

    ‘Ik werk al vele jaren als makelaar, alles wat je tegen kunt komen heb ik al een keer gezien. En toch… een laatste keer met een gezin door hun oude huis lopen, herinneringen ophalen, de voelbare emotie – dat blijft je raken. Juist daarom ben je makelaar, om mensen daarbij te begeleiden. Een goede prijs, dat is mooi – normaal zelfs, maar dat afscheid, dat is onbetaalbaar.’ Paul Baas – Makelaar.

    Heb je een makelaar nodig die je ondersteunt bij het verkopen van je huis? Neem vandaag nog contact met ons op!

     Paul Baas

     Een huis kopen

     Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

     Jouw woning verkopen

     Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

     Woning laten taxeren

     Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

     Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht, Maarssen en Loenen aan de Vecht

     VAN SCHERPENZEEL MAKELAARS IN UTRECHT, MAARSSEN EN LOENEN AAN DE VECHT IS ER VOOR JOU!
     Ben je op zoek naar een woning, wil je jouw woning verkopen of wil je jouw woning laten taxeren? Bij Van Scherpenzeel helpen wij je graag. Neem gerust contact met ons op.

     Onze (9) gemotiveerde medewerkers zijn jou iedere dag van dienst. Onze makelaars kennen de Utrechtse woningmarkt als geen ander!

     Centraal gelegen in Utrecht kun je bij ons terecht voor advies, vragen of een persoonlijke kennismaking. Je vindt ons kantoor op de Vleutenseweg 273. Ons kantoor in Maarssen kun je vinden op de Safariweg 68 en ons kantoor in Loenen aan de Vecht op de Brugstraat 1.

     Van Scherpenzeel Makelaars