Verkoopmakelaar nabij Maarssen

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar die je ondersteunt bij het verkopen van je huis in of nabij Maarssen, omdat je niet weet welke stappen je daarin moet ondernemen? Of ben je bang dat je niet kunt beoordelen wat een goede vraagprijs voor je woning is? Van Scherpenzeel Makelaars helpt je met dit soort vragen en onze makelaars behoeden je bovendien voor fouten die er gedurende het proces gemakkelijk insluipen.

Kies voor een verkoopmakelaar met ruime kennis van de woningmarkt in Maarssen

Wij kennen de markt in Maarssen als verkoopmakelaar als de binnenkant van onze broekzak. We hebben nu al meer dan 50 jaar ervaring met de huizenmarkt. Je rekent op een persoonlijke benadering wanneer je voor ons kiest als makelaar. Wij staan voor je klaar en zijn geïnteresseerd in jouw situatie. Ga een verkooptraject aan met de begeleiding van onze gecertificeerde makelaars, je kunt dan grofweg rekenen op het volgende stappenplan:

  Stap 1: Een persoonlijk kennismakingsgesprek en we bekijken samen het huis.

  Stap 2: We bepalen de vraagprijs aan de hand van de situatie op de huizenmarkt.

  Stap 3: We maken een portfolio bestaande uit professionele foto’s (ook 360⁰-foto’s) en een 3D-plattegrond.

  Stap 4: We plaatsen de woning actief in de verkoop, op internet en in ons netwerk.

  Stap 5: We organiseren een bezichtiging als er een aantal geïnteresseerden zijn gevonden.

  Stap 6: Hierna volgt de onderhandeling met potentiële kopers, deze voeren wij, zodat jij de beste prijs ontvangt.

  Stap 7: We ondertekenen samen de (voorlopige) koopovereenkomst, die wij voor jou hebben opgesteld.

  Stap 8: Is alles op orde en zijn de papieren getekend? Samen doen we de eindinspectie.

  Stap 9: Wij stellen het contract op en gaan samen met jou naar de notaris om de verkoop definitief te maken.

  De voordelen van een verkoopmakelaar uit Maarssen op een rijtje:

   • Tijdsbesparing doordat wij het verkoopproces organiseren. Daarnaast verkoopt je woning in Maarssen of elders nabij Utrecht sneller als je een verkoopmakelaar inschakelt.
   • Wij regelen het papierwerk. Hierdoor sluipen er geen juridische fouten in, die jij wellicht over het hoofd zou zien.
   • Jij en jouw wensen staan gedurende het gehele proces centraal. Wij staan je van begin tot eind bij.
   • Je ontvangt de juiste prijs voor je woning, omdat wij de markt én de regio goed kennen.

   Kan onze verkoopmakelaar jou helpen met het verkopen van je huis in Maarssen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

   Een gecertificeerde makelaar

   Wij staan ingeschreven bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen). Iedereen mag zich in Nederland makelaar noemen, het is namelijk een vrij beroep. Je hebt bij een NVM-makelaar echter de garantie van een goed opgeleide specialist met uitvoerige kennis van zowel de markt als het vakgebied.

   ‘Ik werk al vele jaren als makelaar, alles wat je tegen kunt komen heb ik al een keer gezien. En toch… een laatste keer met een gezin door hun oude huis lopen, herinneringen ophalen, de voelbare emotie – dat blijft je raken. Juist daarom ben je makelaar, om mensen daarbij te begeleiden. Een goede prijs, dat is mooi – normaal zelfs, maar dat afscheid, dat is onbetaalbaar.’ Paul Baas – Makelaar.

   Heb je een makelaar nodig die je ondersteunt bij het verkopen van je huis? Neem vandaag nog contact met ons op!

    Paul Baas

    Een huis kopen

    Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

    Jouw woning verkopen

    Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

    Woning laten taxeren

    Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

    Ontvang gedegen ondersteuning bij verkoop

    Schakel ons in als verkoopmakelaar bij de verkoop van jouw woning in Maarssen of elders in de omgeving van Utrecht en ontvang gedegen begeleiding. Neem contact met onze makelaardij op en maak een afspraak. Onze makelaars verwelkomen je graag op ons kantoor op de Safariweg 68 in Maarssen. Je bent ook van harte welkom indien je een huis wilt laten taxeren of juist een woning wilt kopen.

    Van Scherpenzeel Makelaars