Makelaar Vreeland

Heb je behoefte aan een makelaar die met aandacht en interesse voor jouw persoonlijke situatie te werk gaat? Wij geloven dat we ons werk als makelaar pas goed kunnen doen als we jou hebben leren kennen. Hoe komen we er anders achter of de huizen die wij voor jou in gedachte hebben werkelijk bij je passen. Ook als je je woning gaat verkopen kun je bij ons terecht en gaan we uit van jouw situatie. Bij van Scherpenzeel Makelaars kun je altijd rekenen op persoonlijke aandacht.

Meer dan 50 jaar ervaring

Van Scherpenzeel Makelaars timmert al ruim vijftig jaar aan de weg als Makelaar in de regio Utrecht. Wij zijn goed op de hoogte van het reilen en zeilen op de huizenmarkt en zetten onze ervaring graag in om jou aan dat ene perfecte huis te helpen, dat precies past bij jou situatie. Kortom, wij willen er graag voor zorgen dat jij in een huis terecht komt waar je je thuis voelt.

Wonen in Vreeland

Vreeland is een slaperig dorpje in de Vechtstreek. Het ligt prachtig aan het water van de Vecht en mag gerust klein genoemd worden.  Er staan vooral woningen uit de jaren ‘60 en ‘70, hoewel er wel enige nieuwbouw gepland is. Het dorp ligt onder de rook van Amsterdam, maar omdat er geen station is ben je voor je vervoer aangewezen op de auto.

NVM-Makelaars

Al onze makelaars staan ingeschreven bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen). In Nederland mag iedereen zich makelaar noemen omdat het een ‘vrij’ beroep betreft. De NVM kun je zien als een kwaliteitslabel, je kunt er namelijk vanuit gaan dat onze specialisten goed opgeleid zijn en uitgebreide kennis hebben van de regio als het vak. 

Heb je een makelaar of taxateur nodig in de Vechtstreek? Bij van Scherpenzeel Makelaars ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak op ons kantoor in Loenen aan de Vecht.

Een huis kopen

Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

Jouw woning verkopen

Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

Woning laten taxeren

Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht,
Maarssen en Loenen aan de Vecht

VAN SCHERPENZEEL MAKELAARS IN UTRECHT, MAARSSEN EN LOENEN AAN DE VECHT IS ER VOOR JOU!
Ben je op zoek naar een woning, wil je jouw woning verkopen of wil je jouw woning laten taxeren? Bij Van Scherpenzeel helpen wij je graag. Neem gerust contact met ons op.

Onze (9) gemotiveerde medewerkers zijn jou iedere dag van dienst. Onze makelaars kennen de Utrechtse woningmarkt als geen ander!

Centraal gelegen in Utrecht kun je bij ons terecht voor advies, vragen of een persoonlijke kennismaking. Je vindt ons kantoor op de Vleutenseweg 273. Ons kantoor in Maarssen kun je vinden op de Safariweg 68 en ons kantoor in Loenen aan de Vecht op de Brugstraat 1.

Van Scherpenzeel Makelaars