Huizen te koop in Vreeland

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning en er huizen te koop in Vreeland staan, helpen wij je graag. Schakel Van Scherpenzeel Makelaars in wanneer je in de regio Vreeland, nabij Utrecht, behoefte hebt aan een makelaar die ruime ervaring met het verkopen van huizen. Wij gaan met aandacht en interesse voor jouw persoonlijke situatie te werk, wij geloven namelijk dat we ons werk als makelaar pas goed kunnen doen als we jou kennen. Anders weten we niet of de huizen die te koop staan in Vreeland ook werkelijk bij jou passen.

Huizen te koop in Vreeland waar we je graag mee helpen

Wij timmeren al ruim 50 jaar aan de weg als makelaar in de regio Utrecht. Wij zijn goed op de hoogte van het reilen en zeilen op de huizenmarkt en zetten onze ervaring graag in om jou aan het perfecte huis te helpen dat precies past bij jouw situatie. Wij bieden ook een aanbod van huizen in Loenen aan de Vecht.

Informatie over Vreeland

Vreeland is een dorpje met een authentieke dorpskern met volop monumentale panden in de Vechtstreek, waar diverse huizen te koop staan. Het ligt prachtig aan het water van de Vecht en mag gerust klein genoemd worden. Het dorp ligt onder de rook van Amsterdam, maar omdat er geen station is, ben je voor je vervoer aangewezen op de auto.

NVM-Makelaars

Al onze makelaars staan ingeschreven bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen). Makelaar is in Nederland een ‘vrij’ beroep, waardoor iedereen zich makelaar mag noemen. De NVM kun je zien als een kwaliteitslabel, je weet namelijk zeker dat onze specialisten goed opgeleid zijn en uitgebreide kennis hebben van zowel de regio als het vak. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak op ons kantoor in Loenen aan de Vecht.

Een huis kopen

Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

Jouw woning verkopen

Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

Woning laten taxeren

Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

Neem contact met ons op

Je vindt ons kantoor in Loenen aan de Vecht op de Brugstraat 1. Je bent hier van harte welkom voor een kennismaking en om te bespreken welke huizen te koop staan in Vreeland. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken. Wij helpen je graag verder met het vinden van een huis.

Van Scherpenzeel Makelaars