Aankoopmakelaar in Maarssen

Wij helpen je als aankoopmakelaar graag aan een nieuwe woning in Maarssen, of elders in de regio Utrecht. Een nieuwe woning opent de deur naar een nieuw leven, het vraagt een grote beslissing en een bewuste keuze. Je wilt zeker zijn dat die deur in het perfecte huis zit en dat het op een plek staat die bij je past. Van Scherpenzeel Makelaars is al sinds 1965 gevestigd in Maarssen en wij weten als geen ander waar de verborgen pareltjes staan.

Het stappenplan van een aankoopmakelaar uit Maarssen

Wij staan voor jou in Maarssen klaar als aankoopmakelaar. Dat zeggen we niet alleen, we gedragen ons er ook naar. We zijn namelijk altijd goed bereikbaar. Je krijgt gemakkelijk, persoonlijk contact met ons – als het jou uitkomt – en je krijgt snel antwoord op je vragen. Onze service staat als een huis, omdat we graag willen dat je je thuis voelt bij ons. Wij ondernemen de volgende stappen om het perfecte huis voor jou te vinden:

 • Stap 1: In een persoonlijk gesprek zetten wij jouw woonwensen op een rijtje.
 • Stap 2: We spreken ons uitgebreide netwerk aan en zoeken de woning die perfect bij jou past.
 • Stap 3: Zodra we passende huizen vinden, organiseren we bezichtigingen waarbij we je begeleiden zodat je niets over het hoofd ziet.
 • Stap 4: Deze stap is voor jou. Pas als jij verliefd wordt op een woning gaan we serieuze belangstelling tonen.
 • Stap 5: Dit houdt in dat we uitgebreid onderzoek verrichten om verborgen gebreken te ontdekken.
 • Stap 6: Wij houden het hoofd koel en onderhandelen een mooie prijs voor het huis waar jij warm van wordt.
 • Stap 7: Als we eruit zijn, ondertekenen we gezamenlijk de voorlopige koopovereenkomst (die wij voor jou hebben gecontroleerd).
 • Stap 8: De financiering wordt rondgemaakt.
 • Stap 9: Voordat we naar de notaris gaan, doen we samen een eindinspectie.
 • Stap 10: We zetten de handtekeningen bij de notaris en ontvangen de sleutel van je nieuwe thuis.

De voordelen van een aankoopmakelaar uit Maarssen op een rijtje:

 • Een huis kopen kost aanzienlijk minder tijd met een aankoopmakelaar.
 • Je betaalt met een aankoopmakelaar nooit te veel, wij hebben de kennis en ervaring om daarvoor te zorgen.
 • Wij zien niets over het hoofd en behoeden jou voor risico’s. Gebreken kunnen grote financiële gevolgen hebben.

Wil jij een aankoopmakelaar inschakelen om je droomhuis in Maarssen of elders in de regio Utrecht te vinden? Schakel in dat geval Van Scherpenzeel Makelaars in.

Bekijk onze aangekochte panden

Een huis kopen

Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

Jouw woning verkopen

Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

Woning laten taxeren

Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

Neem contact op met Van Scherpenzeel Makelaars uit Utrecht, Maarssen en Loenen aan de Vecht

Ben je op zoek naar een woning, wil je jouw woning verkopen of wil je een woning laten taxeren? Wij helpen je als aankoopmakelaar graag, neem dus gerust contact op met ons kantoor in Maarssen. Onze gemotiveerde medewerkers zijn jou elke dag van dienst, deze makelaars kennen de Utrechtse woningmarkt als geen ander! Je kunt bij ons in het centrum van Utrecht terecht voor gedegen advies, vragen of een persoonlijke kennismaking. Je vindt ons kantoor op de Vleutenseweg 273. Ons kantoor in Maarssen vind je op de Safariweg 68 en ons pand in Loenen aan de Vecht op de Brugstraat 1.

Van Scherpenzeel Makelaars