Wil jij jouw huis verkopen?

Wie zijn wij

Van Scherpenzeel Makelaars is al meer dan 50 jaar actief bij het kopen, verkopen of taxeren van woningen.
Wij werken nauw samen om jouw woonwensen te vervullen.
Onze werkwijze typeert zich door de persoonlijke aandacht. Een professionele benadering met aandacht voor iedereen.

Een huis kopen, verkopen of een woning laten taxeren

Of het nu gaat om een nieuwbouw woning, bestaande bouw of bedrijfsonroerendgoed, Van Scherpenzeel Makelaars heeft de kennis en ervaring in huis om zorgen, tijd en inspanning uit handen te nemen.


Ben je op zoek naar een woning, wil je jouw huis verkopen of wil je jouw woning laten taxeren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn er voor jou!

Beoordeling Van Scherpenzeel Makelaars

8,8

We wilden het huis erg graag hebben maar Paul Baas zette ons weer met beide benen op de grond. De waarde en haalbaarheid heeft hij goed ingeschat. Hij bleef kalm en realistisch en kon zo in korte tijd de onderhandeling succesvol afronden. Erg blij dat we hem erbij hebben gehaald.

Dhr. Geert-Jan Roebers (gerichte aankoop)

Geschreven op 3 mei 2019

9,8

Wij zijn zeer tevreden over Van Scherpenzeel Makelaars. Zeer deskundig en betrokken. Altijd goed bereikbaar en behulpzaam. Wij kunnen deze makelaar van harte aanbevelen.

Dhr. Van Oirsouw (zoeken en aankoop)

Geschreven op 8 mei 2018

9,3

Deze makelaar heeft ons enthousiast gemaakt om, ondanks de verwachte grote opkomst van potentiële kopers, een bezichtiging te doen en zij waren zelf ook van de partij zodat we snel door konden pakken. Deze makelaar heeft de onderhandeling op perfecte wijze uitgevoerd en ons enorm geholpen.

Dhr. Wijnen (gerichte aankoop)

Geschreven op 27 november 2017

Voordelen Van Scherpenzeel Makelaars

Bij Scherpenzeel werken we samen met een aantal partnerorganisaties op regionaal en landelijk niveau, denk aan de NVM Makelaarskring. Bekijk het partneroverzicht voor het overzicht van al onze partners.

Met een team van negen gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers staan wij dagelijks voor je klaar om je te begeleiden bij de aan- en verkoop, aan- en verhuur of taxatie van jouw woning.

Met Van Scherpenzeel als partner weet je zeker dat je slaagt. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij adviseren je graag.

Van Scherpenzeel Makelaars