Verkoopmakelaar Utrecht

Van Scherpenzeel Makelaars is al meer dan vijftig jaar een bekende naam in Utrecht. Wij hebben al vele mensen bijgestaan met verkopen (of aankopen) van een woning in deze prachtige, grachtenstad. Vanuit onze kantoor aan de Vleutenseweg zetten we onze kennis van de huizenmarkt met liefde in om jouw woning in een voorspoedig tijdsbestek voor een mooie prijs te verkopen. Wij spreken ons netwerk aan en helpen jou om je woning op de best mogelijke manier te presenteren.

Als je voor ons kiest mag je grofweg het onderstaande van ons verwachten.

Stap 1: We maken graag persoonlijk kennis met je en voeren een beginopname uit in het pand dat je wil verkopen.

Stap 2: De vraagprijs vloeit voort uit wat we gezien hebben in het pand en de situatie op de markt. We houden ondere andere rekening met de locatie en de onderhoudsstaat.

Stap 3: We zetten de modernste technologische snufjes in om een digitale portfolio te maken, die we gebruiken om je woning op het internet te presenteren. Denk hierbij aan professionele foto’s, 360⁰ foto’s en een 3D-plattegrond.

Stap 4: We gebruiken de portfolio en plaatsen je woning op het internet (bijvoorbeeld op Funda).

Stap 5: We organiseren bezichtigingen met de geïnteresseerden die zich via de verschillende kanalen bij ons gemeld hebben.

Stap 6: Wij onderhandelen met potentiële kopers die zich na de bezichtigingen bij ons gemeld hebben en halen voor jou het onderste uit de kan.

Stap 7: Wij stellen een (voorlopige) koopovereenkomst op en zorgen ervoor dat die ondertekend wordt.

Stap 8: Voordat we naar de notaris gaan om de overeenkomst definitief te maken voeren we een eindinspectie uit.

Stap 9: We gaan naar de notaris, waar de verkoop van je woning definitief wordt gemaakt en je de sleutel inlevert.

De voordelen van een verkoopmakelaar op een rijtje:

  • Het levert je tijdsbesparing op omdat wij je veel werk uit handen nemen. Bovendien verkoopt je woning een stuk sneller met onze ondersteuning.
  • Wij stellen de contracten op en zetten de puntjes op de i’s.
  • Wij begeleiden je in het hele proces, dus van a tot z.
  • Omdat wij kennis hebben van de huizenmarkt én de wijk, heb jij de zekerheid dat je een realistische prijs ontvangt.

  Mogen wij je huis in Utrecht voor je verkopen? Neem contact met ons op!

   Wij staan ingeschreven bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen). Makelaar is in Nederland een vrij beroep (iedereen mag zich makelaar noemen). Bij een NVM-makelaar heb je de garantie van een goed opgeleide specialist met uitvoerige kennis van zowel de markt als het vakgebied.

   ‘Ik werk al vele jaren als makelaar, alles wat je tegen kunt komen heb ik al een keer gezien. En toch… een laatste keer met een gezin door hun oude huis lopen, herinneringen ophalen, de voelbare emotie – dat blijft je raken. Juist daarom ben je makelaar, om mensen daarbij te begeleiden. Een goede prijs, dat is mooi – normaal zelfs, maar dat afscheid, dat is onbetaalbaar.’ Paul Baas – Makelaar.

   Heb je een makelaar nodig die je ondersteunt bij het verkopen van je huis? Neem vandaag nog contact met ons op!

    Paul Baas

    Een huis kopen

    Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

    Jouw woning verkopen

    Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

    Woning laten taxeren

    Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

    Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht,
    Maarssen en Loenen aan de Vecht

    VAN SCHERPENZEEL MAKELAARS IN UTRECHT, MAARSSEN EN LOENEN AAN DE VECHT IS ER VOOR JOU!
    Ben je op zoek naar een woning, wil je jouw woning verkopen of wil je jouw woning laten taxeren? Bij Van Scherpenzeel helpen wij je graag. Neem gerust contact met ons op.

    Onze (9) gemotiveerde medewerkers zijn jou iedere dag van dienst. Onze makelaars kennen de Utrechtse woningmarkt als geen ander!

    Centraal gelegen in Utrecht kun je bij ons terecht voor advies, vragen of een persoonlijke kennismaking. Je vindt ons kantoor op de Vleutenseweg 273. Ons kantoor in Maarssen kun je vinden op de Safariweg 68 en ons kantoor in Loenen aan de Vecht op de Brugstraat 1.

    Van Scherpenzeel Makelaars