Makelaar in Utrecht en Maarssen ​

Van Scherpenzeel is niet zomaar een makelaar. Wij zijn al meer dan 50 jaar actief als aan- en verkoopbemiddelaar. Ook wanneer je de waarde van jouw woning wilt weten, ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring is de koop, verkoop of taxatie van jouw woning bij ons in vertrouwde handen.

Van Scherpenzeel Makelaars

Als makelaar in Utrecht en Maarssen hebben wij brede kennis van de lokale woningmarkt. Dankzij onze expertise en ervaring stellen we een plan op dat het beste bij jouw wensen past. Jij als koper of verkoper staat altijd centraal.

Een huis kopen

Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

Jouw woning verkopen

Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

Woning laten taxeren

Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht en Maarssen

VAN SCHERPENZEEL MAKELAARS IN UTRECHT EN MAARSSEN IS ER VOOR JOU!
Ben je op zoek naar een woning, wil je jouw woning verkopen of wil je jouw woning laten taxeren? Bij Van Scherpenzeel helpen wij je graag. Neem gerust contact met ons op.

Onze (9) gemotiveerde medewerkers zijn jou iedere dag van dienst. Onze makelaars kennen de Utrechtse woningmarkt als geen ander!

Centraal gelegen in Utrecht kun je bij ons terecht voor advies, vragen of een persoonlijke kennismaking. Je vindt ons kantoor op de Vleutenseweg 273. Ons kantoor in Maarssen kun je vinden op de Safariweg 68.