Makelaar Maarssen

Van Scherpenzeel Makelaars is al geruime tijd gevestigd in Maarssen, zo’n vijftig jaar om precies te zijn. Je kunt dus wel zeggen dat we ons er thuis voelen. Ons doel is zo helder als het water van de prachtige Vecht waaraan het dorp gelegen is: jou helpen aan dat ene perfecte huis in Maarssen, dat nu nog ergens verborgen staat. Wij zetten onze kennis van Maarssen graag in om jou te helpen, zodat jij je er net zoals wij thuis kunt voelen. Onze ervaring als makelaar gebruiken we om ervoor te zorgen dat dat voor de juiste prijs gebeurt.

Persoonlijke benadering

Onze filosofie is simpel: elke keer dat ene perfecte huis vinden. Dat klinkt misschien mooier dan het is, dat is het niet. Juist omdat wij onze zo goed bewust zijn van het feit dat elke situatie om een andere benadering vraagt, weten wij dat een perfect huis voor elk mens net weer anders is. Daarom staan wij voor een persoonlijke benadering. Wij kijken eerst naar de mens, naar wat zich achter de voordeur afspeelt. Vervolgens gaan we samen met jou op zoek naar het huis dat bij jou past. Dat is wat we bedoelen met: dat ene perfecte huis vinden.

Onderdeel van jouw droom

Van de kennismaking tot het verkrijgen van de sleutel bij de notaris, gedurende het hele proces zijn wij onderdeel van jouw droom. Wij nemen je het werk uit handen, zodat jij alle ruimte krijgt om de juiste beslissing te nemen. Bovendien doen we gedegen vooronderzoek en voorkomen we dat jij later blijft zitten met gevolgen van gebreken. Je kunt er bij Scherpenzeel Makelaars op rekenen dat wij er zijn voor jou.

Verkoop en Taxatie

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet op zoek bent naar een nieuwe woning, maar dat je juist een woning wil verkopen of een taxatie uit wil laten voeren met het oog op een verbouwing. Ook dan kun je er vanuit gaan dat onze gecertificeerde en ervaren makelaars in woord en gebaar voor je klaar staan. Telkens is persoonlijke aandacht voor jouw situatie het beginsel van onze werkzaamheden voor jou.

Is persoonlijke benadering en expertise een combinatie die jou aanspreekt in een makelaar? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie, of kom langs op een van onze kantoren in bijvoorbeeld Maarssen of Utrecht. Onze deur staat altijd voor je open.

Een huis kopen

Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

Jouw woning verkopen

Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

Woning laten taxeren

Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht, Maarssen
en Loenen aan de Vecht

VAN SCHERPENZEEL MAKELAARS IN UTRECHT, MAARSSEN EN LOENEN AAN DE VECHT IS ER VOOR JOU!
Ben je op zoek naar een woning, wil je jouw woning verkopen of wil je jouw woning laten taxeren? Bij Van Scherpenzeel helpen wij je graag. Neem gerust contact met ons op.

Onze (9) gemotiveerde medewerkers zijn jou iedere dag van dienst. Onze makelaars kennen de Utrechtse woningmarkt als geen ander!

Centraal gelegen in Utrecht kun je bij ons terecht voor advies, vragen of een persoonlijke kennismaking. Je vindt ons kantoor op de Vleutenseweg 273. Ons kantoor in Maarssen kun je vinden op de Safariweg 68. In Loenen aan de Vecht zijn we gevestigd op de Brugstraat 1.

Van Scherpenzeel Makelaars