Makelaar Loenen aan de Vecht

Van Scherpenzeel Makelaars is al sinds 1965 een bekende naam in Utrecht en Maarssen. We hebben al meer dan 50 jaar ervaring als aan- en verkoopmakelaar. Altijd op zoek naar dat ene perfecte huis voor onze klanten. Sinds enige tijd zijn wij verheugd om ook de vechtstreek tot onze werkgebied te rekenen met prachtige dorpen als Loenen aan de Vecht en Vreeland. Wat we maar willen zeggen: of je nu in de stad wil wonen of op het platteland – en alles daar tussen in, Bij van Scherpenzeel makelaars helpen wij je aan het juiste adres.

Wonen in Loenen aan de Vecht

Loenen aan de Vecht, de naam zegt het al, is een traditioneel dorp aan de Vecht. Het lijkt er alsof de tijd heeft stil gestaan en de gemeenschap is er hecht. Daar zitten natuurlijk een hoop positieve kanten aan. Een van de negatieve kanten is echter: er verandert weinig en er komt dus ook weinig vers woningaanbod op de markt. Als je een woning zoekt in Loenen a/d Vecht komt het daarbij aan op de mensen die je al kent, die relaties hebt in het dorp. Zonder een netwerk is knap lastig om er tussen te komen. Bovendien moet je ook niet onderschatten dat de woningen in Loenen behoorlijk aan de prijs zijn.

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het belangrijk om voor jou klaar te staan als makelaar. Dat zeggen we niet alleen maar, het betekent voor ons dat altijd goed bereikbaar zijn. Je krijgt gemakkelijk, persoonlijk contact met ons – als het jou uitkomt – en je krijgt snel antwoord op je vragen. Onze service staat als een huis, omdat we graag willen dat je je thuis voelt bij ons.

Hebben wij je interesse gewekt en kun je wel wat hulp gebruiken bij je zoektocht op de huizenmarkt? Neem vandaag nog contact met ons op!

Een huis kopen

Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

Jouw woning verkopen

Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

Woning laten taxeren

Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht,
Maarssen en Loenen aan de Vecht

VAN SCHERPENZEEL MAKELAARS IN UTRECHT, MAARSSEN EN LOENEN AAN DE VECHT IS ER VOOR JOU!
Ben je op zoek naar een woning, wil je jouw woning verkopen of wil je jouw woning laten taxeren? Bij Van Scherpenzeel helpen wij je graag. Neem gerust contact met ons op.

Onze (9) gemotiveerde medewerkers zijn jou iedere dag van dienst. Onze makelaars kennen de Utrechtse woningmarkt als geen ander!

Centraal gelegen in Utrecht kun je bij ons terecht voor advies, vragen of een persoonlijke kennismaking. Je vindt ons kantoor op de Vleutenseweg 273. Ons kantoor in Maarssen kun je vinden op de Safariweg 68 en ons kantoor in Loenen aan de Vecht op de Brugstraat 1.

Van Scherpenzeel Makelaars