Makelaar Loenen aan de Vecht

Van Scherpenzeel Makelaars is al sinds 1965 een bekende makelaar in de regio Utrecht en sinds enige tijd rekenen we ook de vechtstreek tot ons werkgebied, met dorpen als Loenen en Vreeland. Of je nu in de stad of het platteland – of alles daar tussenin – wilt wonen, wij helpen je graag aan het perfecte huis. Wij hebben namelijk al meer dan 50 jaar ervaring als aan- en verkoopmakelaar.

Met behulp van onze makelaar wonen in Loenen aan de Vecht

Loenen is een traditioneel dorp aan de Vecht. Het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan en er is een hechte gemeenschap. Dit heeft een hoop positieve kanten, maar een van de negatieve kanten is echter dat er weinig verandert en er dus ook weinig nieuwe woningen op de markt komen. Wanneer er een woning beschikbaar komt, staan wij meteen voor je klaar. Zoek je een woning in Loenen, dan komt het aan op de mensen die je kent, zoals relaties in het dorp of een makelaar. Het is zonder een netwerk erg lastig om ertussen te komen. Bovendien zijn de woningen in Loenen behoorlijk aan de prijs, een huurwoning is daarom ook een mogelijkheid.

Ontvang persoonlijke aandacht

Wij vinden het belangrijk om voor jou klaar te staan als makelaar, wanneer je op zoek bent naar een woning in Loenen. Dit is niet enkel een statement, maar wij zijn ook daadwerkelijk te allen tijde goed bereikbaar. Je krijgt gemakkelijk, persoonlijk contact met ons – als het jou uitkomt – en je krijgt snel antwoord op je vragen. Onze service staat als een huis, omdat je jezelf thuis moet voelen bij ons.

Een huis kopen

Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

Jouw woning verkopen

Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

Woning laten taxeren

Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

Schakel onze hulp in bij jouw zoektocht

Hebben wij je interesse gewekt en ontvang je graag de hulp van een ervaren makelaar bij jouw zoektocht op de huizenmarkt in Loenen of elders in of nabij Utrecht? Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of gedegen hypotheekadvies.

Van Scherpenzeel Makelaars