Aankoopmakelaar Utrecht

De aankoop van een nieuw huis is een levensveranderende beslissing, die neem je toch het liefst met iemand naast je die verstand van zaken heeft? Wij kunnen je helpen fouten te voorkomen, die je zelf gemakkelijk over het hoofd ziet. Weet jij bijvoorbeeld welke bepalingen wel en niet in de kleine letters horen van een contract?

Van Scherpenzeel Makelaars is al sinds 1965 gevestigd in Utrecht, aan de vleutenseweg. Wij zijn voorstander van persoonlijke benadering, met oog voor jou en je situatie, zodat jij in het huis terecht komt dat je graag thuis wil noemen. We begeleiden jou op de juiste momenten en houden het hoofd koel als jouw hart sneller is gaan kloppen. Jij maakt de juiste keuze, wij zorgen voor de juiste prijs.


Als je ons kiest als aankoopmakelaar kun je op het volgende rekenen:

  Stap 1: We willen precies weten wat jij zoekt in je nieuwe woning en gaan dus eerst met je in gesprek.

  Stap 2: Op basis van je wensen gaan we voor je op zoek. We gebruiken ons netwerk om jou droomhuis te vinden.

  Stap 3: We gaan woningen bezichtigen om te kijken of ze werkelijk zijn wat je zoekt. Wij lopen met je mee zodat je niets over het hoofd ziet.

  Stap 4: Als jouw hart sneller is gaan kloppen van een woning, gaan we serieuze belangstelling tonen.

  Stap 5: Het eerste wat we doen is een uitvoerig onderzoek doen naar de woning om uit te sluiten dat er verborgen gebreken zijn.

  Stap 6: Wij gaan voor jou de onderhandeling in. Wij houden jou met beide benen op de grond zodat je niet meer betaalt dan nodig is.

  Stap 7: Als we er met de verkopende partij uit zijn zorgen we ervoor dat er een (voorlopige) overeenkomst wordt getekend.

  Stap 8: Jij zorgt ervoor dat je de financiering rond krijgt voor we kunnen overgaan tot aankoop.

  Stap 9: We lopen samen nog een keer door het huis voor een eindinspectie – we willen niets missen.

  Stap 10: We gaan naar de notaris voor de handtekeningen en de sleuteloverdracht.

  Het inzetten van een aankoopmakelaar levert je een aantal voordelen op:

   • Een huis kopen is minder tijdrovend; je hebt sneller het huis dat je zoekt én wij nemen je werk uit handen.
   • Je betaalt niet teveel voor je nieuwe huis, wij hebben de expertise om tot de juiste prijs te komen.
   • Wij kijken met ervaren ogen naar huizen en beschermen je tegen de financiële gevolgen die (verborgen) gebreken met zich meebrengen

   Kunnen wij je helpen met vinden van je droomwoning in Utrecht? Neem vandaag nog contact met ons op!

    Bekijk onze aangekochte panden

    Een huis kopen

    Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

    Jouw woning verkopen

    Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

    Woning laten taxeren

    Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

    Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht,
    Maarssen en Loenen aan de Vecht

    VAN SCHERPENZEEL MAKELAARS IN UTRECHT, MAARSSEN EN LOENEN AAN DE VECHT IS ER VOOR JOU!
    Ben je op zoek naar een woning, wil je jouw woning verkopen of wil je jouw woning laten taxeren? Bij Van Scherpenzeel helpen wij je graag. Neem gerust contact met ons op.

    Onze (9) gemotiveerde medewerkers zijn jou iedere dag van dienst. Onze makelaars kennen de Utrechtse woningmarkt als geen ander!

    Centraal gelegen in Utrecht kun je bij ons terecht voor advies, vragen of een persoonlijke kennismaking. Je vindt ons kantoor op de Vleutenseweg 273. Ons kantoor in Maarssen kun je vinden op de Safariweg 68 en ons kantoor in Loenen aan de Vecht op de Brugstraat 1.

    Van Scherpenzeel Makelaars