Taxateur Utrecht

Van Scherpenzeel Makelaars is al sinds 1965 de makelaar van dienst in Utrecht en omstreken. Je kunt ervan uitgaat dat wij de huizenmarkt kennen als de binnenkant van onze broekzak. Ook kun je er op rekenen dat wij dankzij onze jarenlange ervaring niets missen. Je krijgt in korte tijd een zorgvuldig en overzichtelijk taxatierapport, waar je een objectief en reëel waardeoordeel in aantreft. Je weet met ons meteen waar je aan toe bent.

Er zijn veel verschillende redenen waarvoor je een taxatie wil uit laten voeren, het is belangrijk dat je van te voren bij ons aangeeft waar je een taxatie voor nodig hebt, dat kan bijvoorbeeld zijn.

  • Je gaat een nieuw huis kopen en hebt een taxatie nodig om een hypotheek af te sluiten.
  • Je hoop dat uit de taxatie blijkt dat je woning meer waard is en dat je de risico opslag van je hypotheek kunt laten verlagen. Je hebt plannen om je woning te verbouwen en wil daarvoor je hypotheek laten verhogen. Wij doen een taxatie op basis van de plannen voor verbouwing.
  • Je wil een indicatie van de verkoopprijs, je hebt een waardebepaling nodig in verband met de afwikkeling van een erfenis of je wil bezwaar maken tegen een WOZ-beschikking. Voor al deze vormen van taxatie geldt dat je geen rapport nodig hebt dat is gevalideerd door de NWWI.

  Een woning laten taxeren door Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht en Maarssen

  Om de objectiviteit en overzichtelijkheid van onze rapporten te garanderen zijn we aangesloten bij:

   – NRVT: Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
   – NWWI: Nederlands Woning Waarde Instituut

   De rapporten die opgesteld worden door onze gecertificeerde taxateurs worden daarnaast ook nog gecontroleerd en gevalideerd door de NWWI. Zo’n validatie is een garantie dat het taxatierapport geaccepteerd zal worden door grote financiele instellingen als banken en verzekeraars en de Nederlandse overheid. Daar kun je mee thuis komen!

    Heb je snel een taxatierapport nodig?

    Heb je vandaag nog een taxateur nodig in Utrecht? Neem contact met ons op!

    Van Scherpenzeel Makelaars