Verkoopmakelaar

Het verkopen van je huis is een grote beslissing, waar veel bij komt kijken. Het liefst wil je dat de verkoop snel en soepel verloopt. En dat voor de beste prijs natuurlijk. Maar hoe bepaal je wat een goede vraagprijs is? Ga je de bezichtigingen zelf organiseren? Weet je hoe je jouw woning moet presenteren op internet? En wie zorgt dat de papieren in orde komen?

Bij van Scherpenzeel makelaars vinden we het al sinds 1965 belangrijk om je persoonlijk te begeleiden bij het verkooptraject. Daarom zijn onze verkoopmakelaars zijn altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt: we weten wat relevant is bij de verkoop van je woning. Wij zetten onze kennis en ervaring in om jou een hoop zorgen, tijd en inspanning uit handen te nemen. 

  Wat komt er kijken bij het verkopen van jouw huis?

   Het stappenplan ziet er als volgt uit:

    • Kennismaking: We leren elkaar kennen, en natuurlijk het huis. We beoordelen wat de sterke en zwakke punten zijn voordat we een vraagprijs kunnen bepalen.

    • Vraagprijs bepalen: We hebben kennis van de buurt en de markt en bieden jou de zekerheid dat je vraagprijs niet te laag is.

    • Publiciteitsplan opstellen: Tegenwoordig begint de verkoop van een huis op internet. We gebruiken state-of-the-art technologie om jouw woning op een professionele manier te presenteren, zoals 360⁰ foto’s en 3D plattegronden.

    • Woning actief in verkoop: We plaatsen jouw huis op het internet en spreken ons netwerk aan om potentiële kopers aan te trekken.

    • Bezichtigingen: We organiseren bezichtigen met kopers en zetten wederom onze ervaring in om geïnteresseerden te adviseren.

    • Onderhandelingen: We zorgen ervoor dat de onderhandelingen soepel verlopen, zodat je je woning binnen de kortste keren verkoopt voor een mooie prijs.

    • Koopovereenkomst ondertekenen: Als we er met de koper zijn uitgekomen, tekenen we gezamenlijk de koopovereenkomst. Je kunt erop rekenen dat wij al het papierwerk in orde maken.

    • Eindinspectie van de woning: We gaan nog een keer samen door de woning om te kijken of alles in orde is.

    • Naar de notaris: Wij regelen het contact met de notaris en zorgen ervoor dat de verkoop wordt afgerond.

    Wij staan ingeschreven bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen). Makelaar is in Nederland een vrij beroep (iedereen mag zich makelaar noemen). Bij een NVM-makelaar heb je de garantie van een goed opgeleide specialist met uitvoerige kennis van zowel de markt als het vakgebied.

    ‘Ik werk al vele jaren als makelaar, alles wat je tegen kunt komen heb ik al een keer gezien. En toch… een laatste keer met een gezin door hun oude huis lopen, herinneringen ophalen, de voelbare emotie – dat blijft je raken. Juist daarom ben je makelaar, om mensen daarbij te begeleiden. Een goede prijs, dat is mooi – normaal zelfs, maar dat afscheid, dat is onbetaalbaar.’ Paul Baas – Makelaar.

    Heb je een makelaar nodig die je ondersteunt bij het verkopen van je huis? Neem vandaag nog contact met ons op!

     Paul Baas

     Een huis kopen

     Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

     Jouw woning verkopen

     Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

     Woning laten taxeren

     Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

     Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht, Maarssen en Loenen aan de Vecht

     VAN SCHERPENZEEL MAKELAARS IN UTRECHT, MAARSSEN EN LOENEN AAN DE VECHT IS ER VOOR JOU!
     Ben je op zoek naar een woning, wil je jouw woning verkopen of wil je jouw woning laten taxeren? Bij Van Scherpenzeel helpen wij je graag. Neem gerust contact met ons op.

     Onze (9) gemotiveerde medewerkers zijn jou iedere dag van dienst. Onze makelaars kennen de Utrechtse woningmarkt als geen ander!

     Centraal gelegen in Utrecht kun je bij ons terecht voor advies, vragen of een persoonlijke kennismaking. Je vindt ons kantoor op de Vleutenseweg 273. Ons kantoor in Maarssen kun je vinden op de Safariweg 68 en ons kantoor in Loenen aan de Vecht op Brugstraat 1.

     Van Scherpenzeel Makelaars