Taxatie Utrecht

Van Scherpenzeel Makelaars is al sinds 1965 actief als makelaar en taxateur in Utrecht en omstreken. Je weet dus zeker dat wij de huizenmarkt kennen als de binnenkant van onze broekzak. Je rekent er daarnaast ook op dat wij dankzij onze jarenlange ervaring niets missen. Je ontvangt in korte tijd een zorgvuldig en overzichtelijk taxatierapport, waar je een objectief en reëel waardeoordeel in aantreft. Je weet met ons als taxateur direct wat de waarde is van een pand in of nabij Utrecht.

Waar heb je een taxateur in Utrecht voor nodig?

Je laat een taxatie voor verschillende redenen uitvoeren. Het is belangrijk dat je van tevoren bij ons aangeeft waar je een taxatie voor nodig hebt, bijvoorbeeld:

  • Je gaat een nieuw huis kopen en hebt een taxatie nodig om een hypotheek af te sluiten.
  • Je hoop dat uit de taxatie blijkt dat je woning meer waard is en dat je de risico opslag van je hypotheek kunt laten verlagen. Je hebt plannen om je woning te verbouwen en wil daarvoor je hypotheek laten verhogen. Wij doen een taxatie op basis van de plannen voor verbouwing.
  • Je wil een indicatie van de verkoopprijs, je hebt een waardebepaling nodig in verband met de afwikkeling van een erfenis of je wil bezwaar maken tegen een WOZ-beschikking. Voor al deze vormen van taxatie geldt dat je geen rapport nodig hebt dat is gevalideerd door de NWWI.

  Een gedegen taxatie van een gecertificeerde partij

  Om de objectiviteit en overzichtelijkheid van onze rapporten te garanderen zijn we aangesloten bij:

   – NRVT: Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
   – NWWI: Nederlands Woning Waarde Instituut

   De rapporten die onze gecertificeerde taxateurs in de omgeving van Utrecht opstellen, worden daarnaast ook nog gecontroleerd en gevalideerd door de NWWI. Deze validatie is een garantie dat het taxatierapport geaccepteerd wordt door grote financiële instellingen, zoals banken, verzekeraars en de Nederlandse overheid.

    Ontvang snel een taxatierapport

    Heb je vandaag nog een taxateur nodig in Utrecht? Neem direct contact met ons op en maak een afspraak! Wij vertellen je graag meer over ons en gaan graag voor je aan de slag, zodat jij een gedegen en deskundig taxatierapport ontvangt.

    Van Scherpenzeel Makelaars