Taxatie

Van Scherpenzeel biedt je de garantie op een realistisch waardeoordeel van een deskundig taxateur. Bij het opstellen van een taxatierapport houden onze gecertificeerde taxateurs rekening met alle belangrijke factoren zoals locatie, inhoud, oppervlakte en onderhoudsstaat.

Er zijn verschillende redenen waarom je een taxatie nodig kan hebben, maar als je er een nodig hebt wil je dat het snel en goed geregeld wordt. Een taxatie is onder andere in de volgende gevallen noodzakelijk:

Een woning laten taxeren door Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht en
Maarssen

Onze gecertificeerde en goed opgeleide taxateurs houden rekening met de locatie van het pand, de inhoud en oppervlakte van het huis, de onderhoudsstaat waar de woning in verkeert. Bovendien gebruiken zij hun ruime ervaring om waarde toe te kennen aan goed uitgevoerde verbouwingen en schromen zij niet om eventuele gebreken te vermelden en mee te laten wegen.

Om de objectiviteit en overzichtelijkheid van onze rapporten te garanderen zijn we aangesloten bij:

– NRVT: Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
– NWWI: Nederlands Woning Waarde Instituut

Dit betekent dat al onze taxatierapporten worden gecontroleerd en gevalideerd via bovenstaande validatie-instituten. Zo heb je de garantie dat je een objectief en overzichtelijk rapport in handen krijgt. 

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen mogen zich aansluiten bij het NWWI. Rapporten die gevalideerd zijn door het NWWI worden geaccepteerd door alle financiële instellingen in Nederland.

Heb je snel een taxatierapport nodig?

Wil jij een taxatie laten uitvoeren? Neem vandaag nog contact met ons op!


Contact

Van Scherpenzeel Makelaars