Taxateur Maarssen

Heb jij een taxatie nodig omdat je denkt dat je woning meer waard is geworden (en je daarom je hypotheek kunt laten verlagen? Ga je een huis kopen maar vertrouw je de prijs niet? Ben je met andere woorden op zoek naar een betrouwbare partner in de omgeving van Maarssen?

Kennis van de lokale omgeving is een belangrijke voorwaarde om een taxatie uit te mogen voeren. Gelukkig zijn wij net al sinds 1965 gevestigd en actief in Maarssen. Wij zijn daarom een uitstekende partij om jou van een objectieve en realistische taxatie te voorzien.

Bij het afhandelen van financiële beslissingen, zeker grote beslissingen als het kopen of verkopen van een huis, is het van belang dat je weet wat je onroerende goederen waard zijn. Een zorgvuldig en efficiënt uitgevoerde taxatie is daarmee een groot goed. Bij van Scherpenzeel kun je ervan uit gaan dat het waardeoordeel en rapport dat wij leveren reëel en objectief is. 

  Een woning laten taxeren door Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht en Maarssen

  Onze gecertificeerde en goed opgeleide taxateurs houden rekening met de locatie van het pand, de inhoud en oppervlakte van het huis, de onderhoudsstaat waar de woning in verkeert. Bovendien gebruiken zij hun ruime ervaring om waarde toe te kennen aan goed uitgevoerde verbouwingen en schromen zij niet om eventuele gebreken te vermelden en mee te laten wegen.

  Om de objectiviteit en overzichtelijkheid van onze rapporten te garanderen zijn we aangesloten bij:

  – NRVT: Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  – NWWI: Nederlands Woning Waarde Instituut

  Het grootste voordeel van een taxatierapport dat gecontroleerd en gevalideerd is door de NWWI, is dat grote financiële instellingen als banken en verzekeraars maar ook de Nederlandse overheid ze accepteren. Een belangrijke garantie dus.

  Wil jij een woning in Maarssen laten taxeren? Schakel vandaag nog een van onze taxateurs in!

   Heb je snel een taxatierapport nodig?

   Neem contact met ons op voor meer informatie, wij adviseren je graag.

   Van Scherpenzeel Makelaars