Een taxateur uit Maarssen

Heb jij de hulp van een taxateur nodig omdat je denkt dat jouw woning in Maarssen meer waard is geworden, en je daarom je hypotheek kunt verlagen? Wil je een huis kopen, maar vertrouw je de prijs niet? Ben je, met andere woorden, op zoek naar een betrouwbare taxateur in de omgeving van Maarssen die ook een taxatierapport verzorgt? Schakel in dat geval Van Scherpenzeel Makelaars in.

Een taxateur met kennis en ervaring uit de omgeving van Maarssen

Kennis van de lokale huizenmarkt is een belangrijke voorwaarde om een taxatie uit te mogen voeren. Wij zijn al sinds 1965 gevestigd en actief als makelaardij en taxateur in Maarssen en elders in de regio Utrecht die je graag helpt bij een taxatierapport. Wij zijn daarom een uitstekende partij om jou van een objectieve en realistische taxatie te voorzien. Bij het afhandelen van financiële beslissingen, zeker bij het maken van grote beslissingen als het kopen of verkopen van een huis, is het belangrijk dat je weet wat je onroerende goederen waard zijn. Een zorgvuldig en efficiënt uitgevoerde taxatie is dan een groot goed. Wij bieden altijd een reëel en objectief waardeoordeel.

  Laat onze taxateurs uit Maarssen een woning taxeren en taxatierapport maken

  Onze gecertificeerde en goed opgeleide taxateurs houden rekening met de locatie van het pand, de inhoud en oppervlakte van het huis en de onderhoudsstaat van de woning in Maarssen. Bovendien gebruiken zij hun ruime ervaring om waarde toe te kennen aan goed uitgevoerde verbouwingen en schromen zij niet om eventuele gebreken te vermelden en mee te laten wegen in de taxatie. Om de objectiviteit en overzichtelijkheid van onze rapporten te garanderen zijn we aangesloten bij:

  – NRVT: Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  – NWWI: Nederlands Woning Waarde Instituut

  Er is een groot voordeel van een taxatierapport voor je woning in Maarssen. Dat is namelijk dat deze gecontroleerd en gevalideerd is door de NWWI, is dat grote financiële instellingen, zoals banken en verzekeraars, maar ook de Nederlandse overheid, ze accepteren. Het is dus een zeer belangrijke garantie bij een taxatie.

   Schakel onze makelaardij uit Maarssen in voor een taxatierapport

   Wil jij een woning in Maarssen laten taxeren door een van onze taxateurs en graag een taxatierapport ontvangen? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij adviseren je graag, ook wanneer je een huis in de regio Utrecht wilt kopen of juist wilt verkopen.

   Van Scherpenzeel Makelaars