Taxateur Loenen aan de Vecht

In Loenen aan de Vecht zijn onze gecertificeerde taxateurs op hun plek. Bij een taxatie is het niet alleen van belang dat onze taxateurs een goede en degelijke opleiding hebben genoten. Ze kennen de markt op hun duimpje en kunnen jou snel én zorgvuldig voorzien van een taxatierapport dat gevalideerd is door de NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). 

 

Bij een taxatie zijn er een aantal belangrijke zaken die een rol spelen bij het opstellen van een rapport. Neem nu de locatie van het pand, locatie speelt een grote rol bij het toekennen van de waarde van een pand. Daarom is het ook van belang dat onze taxateurs goed bekend zijn met de regio.


Als we kijken naar het pand zelf spelen het een woonoppervlak en de inhoud van de woning een rol, en natuurlijk de onderhoudsstaat waarin het verkeert. Overigens kun je er op vertrouwen dat onze taxateurs hun ervaring gebruiken om eventuele verbouwing op waarde te schatten. Omgekeerd is het ook zo dat ze eventuele gebreken ook meenemen in het rapport.

Tijd voor een taxatie? Je kunt altijd bij ons terecht!

 

Een woning laten taxeren door Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht, Maarssen en Loenen aan de Vecht

Om de objectiviteit en overzichtelijkheid van onze rapporten te garanderen zijn we aangesloten bij:

– NRVT: Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
– NWWI: Nederlands Woning Waarde Instituut

Al onze rapporten worden bij het NWWI gecontroleerd en gevalideerd. Het NWWI beoordeelt onze rapporten op juistheid en het correcte verloop van het taxatieproces. 

Met een rapport dat gevalideerd is door de NWWI kun je ervan uit gaan dat de overheid en alle grote financiële instellingen in Nederland het waardeoordeel dat eruit voortkomt zullen accepteren.

Heb je snel een taxatierapport nodig?

Neem contact met ons op voor meer informatie, wij adviseren je graag.

Van Scherpenzeel Makelaars