Van Scherpenzeel Makelaars Exclusief

Sommige woningen vragen om maatwerk

De verkoop van sommige woonhuizen of appartementen vereist maatwerk. Woonhuizen die uniek zijn in hun soort door hun ligging, grootte of bijzondere niveau van afwerking. De prachtige Vechtstreek, de stad Utrecht én de directe omgeving zijn gebieden die rijk zijn aan dit soort woningen. En wij kennen deze objecten stuk voor stuk.

Het verkopen van een unieke woning vraagt om maatwerk. Bij Van Scherpenzeel Makelaars zit u goed. Gepersonaliseerde promotie, openbare aanbieding of juist stil in portefeuille: we sluiten naadloos aan op uw wensen om uw bijzondere woning perfect te presenteren.

  Van Scherpenzeel Exclusief:

  Dit is Van Scherpenzeel Makelaars

  Een huis naar wens vinden kan iedereen. Maar dan?

  Dan begint het pas.
  De eigen woning verkopen, de beste aankoopprijs bedingen, alle juridische zaken regelen, zorgen voor financiële zekerheid…

  We kunnen er kort over zijn: een huis kopen of verkopen is een life changing event.
  Een belangrijk moment in een mensenleven. Een moment waarop beslissingen gemaakt moeten worden over grote geldbedragen, de hoeveelheid fiscale en juridische informatie enorm is, de juiste stap op het juiste moment gezet moet worden en waarbij emotie vaak een hoofdrol speelt.

  Wij van Van Scherpenzeel Makelaars helpen kopers en verkopers al ruim vijftig jaar om fluitend en zelfverzekerd door dit belangrijke moment te komen.

  En ja, dat kost geld.
  Maar daar krijgen kopers en verkopers bij elke stap van het verkoop- of aankoopproces een ontspannen, zeker en zorgeloos gevoel voor terug.

  Dat begint al bij de bepaling van de waarde van de woning. Onze vakmensen geven een waarde-advies dat 100% realistisch, zorgvuldig en onderbouwd is. Zo wordt een woning altijd tegen de beste prijs verkocht.

  Bij alle vervolgstappen van het verkoop- of aankooptraject kennen wij de hick-ups. Met onze kennis en ervaring loodsen we de klant langs cruciale financiële en juridische zaken, pareren we valkuilen en verzilveren we kansen. We organiseren bezichtigingen waarbij de kijkers niet over elkaar struikelen en gaan pas weg als we alle geïnteresseerden persoonlijk gesproken hebben.

  Onze adviezen zijn soms kritisch en altijd eerlijk. Zo voorkomen we dat klanten op een later moment voor vervelende verrassingen komen te staan.

  Doordat onze organisatie al meer dan vijftig jaar diep geworteld is in de regio, is geen wijk, straat of buurt onbekend terrein. Zo zijn wij als makelaar ook de gids die kopers en verkopers alles kan vertellen over de mooiste plekjes van de regio. De synergie tussen onze vestigingen in Utrecht, Maarssen en Loenen aan de Vecht (voorheen Paul Makelaars) én onze nauwe samenwerking met de Hypotheekshop zorgt voor extra slagkracht.

  De vestiging in Loenen aan de Vecht is ook de thuisbasis voor het jongste label Van Scherpenzeel Makelaars Exclusief Wonen. Met dit label profileren we ons op de markt van exclusieve woningen – veelal in het hogere prijssegment – die vragen om maatwerk.

  Een huis naar wens vinden kan iedereen.
  Wij zorgen dat het leuk blijft als het spannend wordt.

  Van Scherpenzeel Makelaars