Verkopen

Bij Van Scherpenzeel Makelaars begeleiden we je graag bij een van de belangrijkste beslissingen in je leven; het verkopen van jouw huis. Onze verkoopmakelaars houden alle relevante aspecten van het verkopen van een woning constant in de gaten. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de huizenmarkt en bieden we begeleiding op persoonlijk niveau. Begeleiding waar je echt iets aan hebt, begeleiding waardoor jij binnen snel jouw woning verkoopt.

Wat komt er kijken bij de verkoop van een huis?

Vraag jezelf het volgende eens af: welke vraagprijs wil je hanteren (is dat niet te hoog of te laag)?
Ben je van plan om zelf de rondleidingen in je huis te verrichten? Hoe worden de afspraken contractueel vastgelegd?

Een huis verkopen doe je liever niet alleen. Wij ondersteunen je hierbij van A tot Z. Van het bepalen van de vraagprijs tot het overhandigen van de sleutel. Bij Van Scherpenzeel hebben we alle kennis en ervaring in huis om je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen te nemen.

De voordelen van een verkoopmakelaar

 • Tijd besparen. Een huis verkopen kost je aanzienlijk minder tijd wanneer je samenwerkt met een verkoopmakelaar.
 • Altijd verkopen tegen een reële prijs. Wij kennen de markt én de buurt. Voor jou de zekerheid dat de vraagprijs niet te laag ligt.
 • De meest moderne mogelijkheden om jouw huis te presenteren. Onder andere met professionele foto’s en 360 graden technieken en digitale plattegronden met 3D presentatie.
 • Alle aandacht. Wij zorgen ervoor dat alle zaken omtrent het verkopen van een huis zwart-op-wit komt te staan.
 • Begeleiding van A tot Z. Ook bij de laatste fase; de overdracht, zijn we je graag van dienst. We controleren de transportakte en zetten de puntjes voor je op de “i”.

Het verkoopproces ziet er globaal als volgt uit:

 1. vraagprijs bepalen
 2. publiciteitsplan opstellen
 3. woning actief in verkoop
 4. bezichtigingen
 5. onderhandelingen
 6. koopovereenkomst ondertekenen
 7. eindinspectie van de woning
 8. naar de notaris

Worden wij ook jouw verkoopmakelaar?

Van rondleidingen tot onderhandeling en van ondertekening tot overdracht. Met Van Scherpenzeel in Utrecht en Maarssen als partner weet je zeker dat je slaagt. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij adviseren je graag.

 

Van Scherpenzeel Makelaars