Makelaar Utrecht

Als je bij ons uitkomt als makelaar, gaan we graag eerst het gesprek met je aan. We zijn nieuwsgierig naar de beweegredenen die je hebt om te verhuizen. Heb je een gezin? Met kinderen? Hoe beïnvloedt dat waar je wel en niet wil wonen? Welke voorzieningen heb je graag in de buurt? 

Je kunt bij ons terecht voor zowel het aankopen als verkopen van een woning, en we voeren gedegen en transparante taxaties uit.

Wonen in Utrecht

Wij vinden Utrecht een fantastische stad en zijn er al vele jaren met plezier gevestigd. Maar we willen ook eerlijk en realistisch zijn: er is al jaren schaarste op de markt in Utrecht. Er zijn te weinig eengezinswoningen en appartementen beschikbaar, dus de prijzen staan onder druk. Bij Van Scherpenzeel Makelaars doen we er alles aan om te zorgen dat jij toch een woning vindt.

Ons netwerk, jouw netwerk

Gelukkig hebben wij een uitgebreid netwerk in de stad. Zo kunnen wij vanuit de hoeken en gaten die jij in je eentje niet vindt toch woningen tevoorschijn toveren. Wij vinden altijd wel een ingang, kennen altijd nog wel iemand en vinden een oplossing voor jou. Op die manier kunnen wij je helpen om je droomhuis in de stad te vinden, want Utrecht is en blijft een prachtige plek om te wonen.

Duurzame woning

Vind je de duurzaamheid van je nieuwe woning belangrijk? Dat kunnen wij ons goed voorstellen, wij ook. Daarom zijn onze makelaars uitstekend in staat om je te adviseren over duurzame aspecten van een nieuwe woning. Ten eerste kunnen wij bij het zoeken van een woning rekening houden met je wensen op het gebied van duurzaamheid, en je daarnaast bij elke woning die je onder ogen krijgt adviseren. Bijvoorbeeld over het energielabel van de woning en hoe zo’n label tot stand komt.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het zoeken van een passende woning in Utrecht? Neem vandaag nog contact met ons op!

Een huis kopen

Waarschijnlijk de belangrijkste aankoop van jouw leven; een huis. Met Van Scherpenzeel in Utrecht als partner weet je zeker dat je slaagt. Wij werken samen om jouw woonwensen te vervullen.

Jouw woning verkopen

Zowel bij de koop als verkoop van een huis is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Op deze manier nemen wij je heel wat zorgen, tijd en inspanning uit handen. 

Woning laten taxeren

Bij Van Scherpenzeel houden we ons niet uitsluitend bezig met het kopen en verkopen van woningen; wij helpen je ook bij de taxatie van een woning. Dankzij ons overzichtelijke taxatierapport weet je precies wat de waarde is van jouw woning. 

Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht en Maarssen

VAN SCHERPENZEEL MAKELAARS IN UTRECHT EN MAARSSEN IS ER VOOR JOU!
Ben je op zoek naar een woning, wil je jouw woning verkopen of wil je jouw woning laten taxeren? Bij Van Scherpenzeel helpen wij je graag. Neem gerust contact met ons op.

Onze (9) gemotiveerde medewerkers zijn jou iedere dag van dienst. Onze makelaars kennen de Utrechtse woningmarkt als geen ander!

Centraal gelegen in Utrecht kun je bij ons terecht voor advies, vragen of een persoonlijke kennismaking. Je vindt ons kantoor op de Vleutenseweg 273. Ons kantoor in Maarssen kun je vinden op de Safariweg 68.

Van Scherpenzeel Makelaars